mazda MX 30
Nyitott, tágas és kényelmes

Az új Mazda MX-30 utastere

A nyi­tott­ság egye­di él­mé­nye

A kapcsolatteremtésre inspiráló utastér. A nyitott terek az utasok közötti kapcsolat érzését erősítik, míg a legújabb Mazda Connect mindenki számára könnyű hozzáférést nyújt az okostelefonnal elérhető csatlakoztatott szolgáltatásokhoz. Emellett a szakértelem és az anyagok átgondolt megválogatása modern és kényelmes légkört teremt.Az utastér a magas szintű szakértelmet ötvözi a természetes anyagok felhasználásával – ennek köszönhetően pedig átgondoltságot és nyugalmat áraszt. A Mazda MX-30 nyitottságot és felszabadító érzést nyújtó utasterének titka az aprólékos kidolgozás, az egyedi készítésű anyagok és a legújabb technológiáink harmonikus egysége.

Az igényes alapanyagoktól, a kárpitozástól, a belső panelektől és a szőnyegektől kezdve mindent gondosan választottunk meg, és kiváló minőségű kivitelezéssel építettünk be. Ennek eredményeképpen jött létre a stílus, a funkcionalitás és a modern formanyelv tökéletes egyensúlyát megvalósító egyedi Mazda-megjelenés.

A Mazda MX-30-ba exkluzív, egyedi készítésű, újrahasznosított anyagokból készült kárpit került, melynek kialakítása egyedülálló a kötegelés, a sűrűség és a szín szempontjából is. A „lélegző kárpit” ránézésre olyan, mintha levegőt tartalmazna, ezáltal hozzájárul az utastér nyitott és tágas látványához.

A parafa stílusos beépítése modern, ugyanakkor természetes megjelenést kölcsönöz a Mazda MX-30 utasterének. A parafa fenntartható forrásból származik, több mint 200 éves múlttal. A különleges bevonat teszi tartóssá az anyagot a mindennapi használathoz.

Bose-hangrendszer

Ha szeretné kiegészíteni a Mazda Harmonic Acoustics hangrendszert, választhatja a Bose-hangrendszert, amellyel egy kiegészítő mélynyomót kap a csomagtartó alá behelyezve, valamint egy 8”-os központi hangszórót. A Mazda és a Bose együttműködésével készült rendszer még intenzívebb zenehallgatási élményt nyújt.

mazda MX 30
A kifejezetten a Mazda MX-30-hoz kifejlesztett legújabb Mazda Connect technológia lényege az emberközpontúság. Az ember-gép közötti, intuitív érintésvezérelt felületű légkondicionáló panel támogatja a biztonságos vezetést.

Vezetés közben az érintőkijelző olyan funkciókat jelenít meg, mint például a légkondicionáló panel. A levegő hőmérséklete, a légáramlás és az üléshőmérséklet a lebegő középső konzollal irányítható. Az oldalt található gombokkal intuitív módon használható a rendszer.

A műszerfalról világosan leolvasható az akkumulátor aktuális állapota. A következő utazáshoz való feltöltés közben különleges grafika jelzi a töltöttségi szintet. Az akkumulátor állapotát a töltőállomáson vagy akár a MyMazda alkalmazásban is kényelmesen megtekintheti.

mazda MX 30
mazda MX 30