mazda MX 30

Új Mazda MX-30

Technológia a teljesítményért

Az au­tó­zás örö­me

MEGFELELŐ MÉRETŰ AKKUMULÁTOR NYÚJTOTTA IGAZI MAZDA-TELJESÍTMÉNY

A vadonatúj Mazda MX-30 a Mazdákra jellemző autózási élményt testesíti meg egy elektromos autó alakjában. A Jinba-Ittai érzést az akadálytalannak tűnő gyorsulás valósítja meg, valamint egy olyan, megfelelő méretű akkumulátor, amely könnyedén teljesíti az Ön igényeit, ezenkívül pedig továbbfejlesztett biztonsági funkciókat is tartogat.A Mazda MX-30 karosszériáját a vadonatúj e-Skyactiv elektromos vezetési technológiához optimalizáltuk. Az akkumulátor elhelyezkedése például az ideális 50/50 arányú súlyelosztást szolgálja, ami jobb teljesítményt tesz lehetővé. Az autó intuitív módon, pontosan úgy mozog, ahogyan azt a vezetője kívánja.

Legújabb e-GVC Plus technológiánkkal precízen irányítható a motor forgatónyomatéka a kormánymozdulatok alapján a természetes és örömteli autózás érdekében. A technológia ezáltal jóval nagyobb stabilitást nyújt szeles időben és csúszós utakon.

AK­KU­MU­LÁ­TOR A MIN­DEN­NA­POK­HOZ TER­VEZ­VE

A megfelelő méretezést szem előtt tartó megközelítést alkalmazva olyan akkumulátort választottunk, amely megfelel mindennapi igényeinek amellett, hogy az ökológiai lábnyomot is csökkenti a termék életciklusa során. Mivel egy átlagos európai naponta 48 km-t2 vezet, a 200 km-es hatótávolság bőven elegendő a napi tevékenységek többségéhez – a vezetés természetes érzetének megőrzése mellett.A megfelelő méretezés célja, hogy az akkumulátor megfeleljen a vezető elvárásainak, ugyanakkor mérsékelt maradjon az energiafelhasználása. A 200 km-es hatótávolság elegendő az európai ügyfelek 48 km-es napi autózási igényéhez2, az akkumulátor kis tömege pedig hozzájárul a Mazda MX-30 természetes érzetet adó vezetéséhez.

A vadonatúj Mazda MX-30 nagyon erős karosszériája az összes utas biztonságát szolgálja. Számos szerkezeti védőelem került az autóba kifejezetten a magasfeszültségű akkumulátor miatt, hogy az baleset esetén se sérüljön meg.

A Mazda MX-30 akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 km-es garancia vonatkozik, így Ön hosszú távon is számíthat a megbízható elektromos autózásra. Garanciánk az Ön nyugalmának záloga.

Egy pillantás a Mazda MX-30-ra

140

lóerő (104 kW)

Kb. 200

km-es hatótávolság

8

éves akkumulátorgarancia
mazda MX 30

FALI ALJZAT, FALI TÖLTŐ, VÁLTAKOZÓ ÁRAM, EGYENÁRAM

TÖLTÉS OTTHON ÉS ÚTKÖZBEN

A feltöltési idő a használt kábeltől függően változik. Útközben körülbelül 40 percet vesz igénybe a feltöltés egyenáramot használó, akár 50 kW feltöltési teljesítményű gyorstöltővel. A hagyományos váltakozó áramot használó (pl. 22 kW-os) töltővel ugyanez 4,5 óráig is tarthat. Ha otthon tölti fel autóját lakossági elektromos aljzattal, akkor a feltöltés körülbelül 14,3 órát vesz igénybe – így miközben Ön kipiheni magát, autója felkészül a következő útra.

Fedezze fel a gondosan kialakított utasteret

Csatlakozási lehetőségek

Nagyobb kényelem az elektromos autóval

A MyMazda alkalmazás tartalmaz csak az elektromos autóval elérhető funkciókat – értesítés elfelejtett feltöltésről, töltési állapot megtekintése és légkondicionáló-beállítások.

mazda MX 30

mazda MX 30
mazda MX 30